Advertisement

Zonguldak Uzun Mehmet Camii / Vnogn8ucop8qzm - Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

Zonguldak Uzun Mehmet Camii / Vnogn8ucop8qzm - Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi.. Uzun mehmet camii'nde günde beş vakit okunacak ezanların, kılınacak namazların. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

Zonguldak sahil şeridindeki 41 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesi yapılırken yine sahil şeridindeki uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'ın yeşil bir silüeti olacak. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Camiye ismini veren tarihi kişiliğin hayatı ve kazandırdıkları uzun mehmet kaç yılında doğdu, ne zaman yaşadı? Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak'a gitti.

7vdx2qtfpawjzm
7vdx2qtfpawjzm from www.kamu3.com
Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Uzun mehmet camii'nin açılışını cumhurbaşkanı erdoğan yapacak. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Camiye ismini veren tarihi kişiliğin hayatı ve kazandırdıkları uzun mehmet kaç yılında doğdu, ne zaman yaşadı? Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof. Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Olmasını dileyerek, camiyi inşa eden ve müteahhitliğini yüklenen hasan gürsoy ve ekibine teşekkür etti. Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak'a gitti. Bugün ilk cuma namazını eda ettiğimiz, yeriyle, mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle zonguldak'a yakışır bir eser olan uzun mehmet camii'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak'a gitti. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan In 5 Bin Cemaatlik Caminin Adini
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan In 5 Bin Cemaatlik Caminin Adini from zonguldakpress.com
Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Camiye ismini veren tarihi kişiliğin hayatı ve kazandırdıkları uzun mehmet kaç yılında doğdu, ne zaman yaşadı?

Olmasını dileyerek, camiyi inşa eden ve müteahhitliğini yüklenen hasan gürsoy ve ekibine teşekkür etti.

Olmasını dileyerek, camiyi inşa eden ve müteahhitliğini yüklenen hasan gürsoy ve ekibine teşekkür etti. Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı. Uzun mehmet camii'nin açılışını cumhurbaşkanı erdoğan yapacak. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Zonguldak sahil şeridindeki 41 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesi yapılırken yine sahil şeridindeki uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'ın yeşil bir silüeti olacak. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Camiye ismini veren tarihi kişiliğin hayatı ve kazandırdıkları uzun mehmet kaç yılında doğdu, ne zaman yaşadı? Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor.

Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti.

Fen6hyaye2t7am
Fen6hyaye2t7am from im.haberturk.com
Artık zonguldak müjdelerin merkezi oldu ve bu duygularla uzun mehmet camii'ni i̇nşa ederek ülkemize istikbalimizin timsali yeni bir eser daha kazandıran tüm hayırseverlerimize şahsım. Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak. .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi.

Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak.

Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Ali camisinde kılan cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak programı nedeni ile bugünkü cuma namazını açılışını gerçekleştireceği uzun mehmet camii cemaati ile kılacak. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi. .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak'a gitti. Camiye ismini veren tarihi kişiliğin hayatı ve kazandırdıkları uzun mehmet kaç yılında doğdu, ne zaman yaşadı?

Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 15 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak zonguldak. Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı.

Posting Komentar

0 Komentar